Al MK EN

Komuna e Dibrës për herë të parë merr çmim në konkursin “Ueb faqja më e mirë e vitit 2016”

Në prani të rreth dyqind të pranishëm, me datë 24/12/2016 ne sallën e Operës dhe baletit në Shkup, u mbajt manifestimi për shpërndarjen e çmimeve të konkursit “Ueb faqja më e mirë e vitit 2016”. Ky manifestim mbahet tashmë shatë vjet radhazi nën organizimin e agjencionit për marketing digital Media Solutions.

Konkursin “Ueb faqja më e mirë e viti 2016” synon të nxjerr në pah dhe të shpërblejë faqet më të mira të vitit në disa kategori të ndryshme.  Këtë vit Komuna e Dibrës për herë të parë mer shpërblim për vendin e tretë në kategorin faqja më e mirë në institucionet shtetërore.

sajtnagodinata

Kadastra

Harta
enabavki
enabavki