Al MK EN

Ministri i Ekonomisë dhe ministri për Investime vizituan Komunën e Dibrës

Sot Komunën e Dibrës e vizituan ministri i Ekonomisë, Driton Kuci dhe ministri për Investime, Arlind Zeqiri.
Ata biseduan me kryetarin e komunës M-r Ruzhdi Lata për punët dhe investimet e realizuara deri më tani, si dhe mundësitë, potencijalin dhe resurset natyrore për zhvillim ekonomik lokal dhe hapjen e perspektivave të reja. Poashtu ato vizituan rrugën lokale që lidh qytetin me fshatrat Krifcë-Ame-Banjisht, rrugë kjo që është duke u ndërtuar dhe  financuar nga Banka botërore në vlerë 260.000 euro.
Ministrat e përgëzuan kryetarin për projektet e realizuara dhe shprehën gadishmëri për të ndihmuar Dibrën në të mirë të qytetarëve dibran.

sajtnagodinata

Kadastra

Harta
enabavki
enabavki