Al MK EN

NJOFTIM

Vendim për moszbatim të vlerësimit strategjik për dokumentin planifikues ” Ndryshim dhe plotësim i Planit detal urbanistik të qytetit të Dibrës për pjesë të BU – “Tregu i qytetit” KK Dibër 2, KK Dibër 3, Komuna Dibër me periudhë të planifikimit 2016-2021″.

 

 

thumbnail of BU 1

Vendim

sajtnagodinata

Kadastra

Harta
enabavki
enabavki