Al MK EN

NJOFTIM

Lajmërohen të gjithe qytetarët dhe personat jurdik, se Komuna Dibër prej më datë 20.04.2017 deri më datë 05.05.2017, organizon prezentim dhe anketë publike për Propozim ”Ndryshim dhe Plotësim i Planit Detal Urbanistik të qytetit të Dibrës për pjesë të BU-1”.

thumbnail of Noftim per BU 1

sajtnagodinata

Kadastra

Harta
enabavki
enabavki