Al MK EN

L A J M E R I M

  9 Maj – Dita e Evropës

Të nderuar qytetarë  Komuna e Dibrës dhe Delegacioni i Bashkimit Evropian në Maqedoni, me rastin e shënimit të 9 Majit Ditës së Evropës, organizon manifestim me një sërë aktivitetesh argëtuese.

 

Hapja e programit

12:00 – 12:10

Fjalimi i kryetarit të Komunës së Dibrës, M-r Ruzhdi Lata

12:10- 12:25

 

Programi zbavitës

12:30 –16:00

 

  1. Të njohim Evropën përmes vizatimeve
  2. Mini Maraton me mesazh “Rruga për në BE është e vështirë, por shpërblimet janë të mëdha”
  3. Turnin në futboll të vogël ku behët prezentimi i shteteve anëtare të BE,                           -Suedi
    -Luxemburg

    -Danimarkë

    -Letoni

Vendi : Salla e Sporteve Dibër

Kohëzgjatja: 12:00 – 16:00

 

Ju ftojmë të merrni pjesë në manifestim!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sajtnagodinata

Kadastra

Harta
enabavki
enabavki