Al MK EN

Turnir tradicional në futboll të vogël “Dibra 2017”

Në kuadër të manifestimit “Vera Kulturore Dibra 2017” Komuna e Dibrës organizon turnirin tradicional në futboll të vogël “Dibra 2017” që do të filloj me datë 16.08.2017.

Paraqitja e ekipeve mund të bëhet te zyra për arsim kulturë dhe sport nga ora 10.00 deri në orën 13.00 dhe do të zgjasë deri ditën e martë (15.08.2017) kur do të hiqet edhe shorti për definimin e vijimit të turnirit (grupet, koha e ndeshjeve etj). Paraqitja e ekipeve është me pagesë (3.000 den.) dhe i gjithë fondi i mbledhur do të ndahet për ekipet finaliste. Të gjithë ekipet gjatë paraqitjes për pjesmarrje janë të obliguar të dorëzojnë edhe listën e lojtarëve (max 10).

Ndeshjet do të zhvillohen në poligonin e qytetit.

sajtnagodinata

Kadastra

Harta
enabavki
enabavki