Al MK EN

L A J M Ë R I M

Lajmërohen të gjithë qytetarët dibranë se më datë 09.11.2017 (e Enjte) ora 19:00 në Sallën e Sportit në Dibër do të mbahet nata e parë e Festivalit Folklorik

                                                               “ Oda Dibrane”

Në manifestim marrin pjesë grupe folklorike nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia dhe Mali i Zi.

sajtnagodinata

Kadastra

Harta
enabavki
enabavki