Al MK EN

LAJMËRIM — Mundësi punësimi

Në kuadër të projektit IPA  ku Organizata Creative Business Solution (CBS) është partner kryesor në bashkëpunim me Agjencinë Rajonale të Zhvillimit 2 dhe Komunën e Dibrës, kërkohen kandidatë të kualifikuar për dy pozicione pune –  Zyrtar i Kontabilitetit dhe Administratës dhe Koordinator Lokal.

Aplikantët e interesuar duhet të dorëzojnë nje letër të shkurtër (cover letter)si dhe rezyme aktuale që nuk është më e gjatë se 3 faqe deri më datë 12/01/2018 në emailin zyrtar të Komunës së Dibrës  – dibra@dibra.gov.mk dhe info@cbs.al.

Me shumë informata do të gjeni tek linku me poshtë:

thumbnail of Informata per vendin e punes si Koordinator Lokal

Informata per vendin e punes si Koordinator Lokal.pdf

thumbnail of Informata per vendin e punes si Zyrtar i Kontabilitetit dhe Administratës

Informata per vendin e punes si Zyrtar i Kontabilitetit dhe Administratës

sajtnagodinata

Kadastra

Harta
enabavki
enabavki