Al MK EN

Kalendari i ngjarjeve

12Aug2015

TURNIR TRADICIONAL DIBRA 2015

Në sajë të manifestimit “Vera Kulturore Dibra 2015” komuna e Dibrës organizon turnirin tradicional në futboll të vogël që do të filloj me datë 12.08.2015. Turniri do të mbahet në Poligonin e qytetit.

Më shumë..

29Oct2015

ODA DIBRANE

Oda Dibrane në gjuhën popullore simbolizon dhomën e pritjes së mikut. Ajo është simbol i vatrës së besës e bujarisë, qëndresës e trimërisë shqiptare, ku bëheshin kuvende,ceremoni në raste gëzimesh e fatkeqësish, ku shpalosej mençuria dhe urtësia e këtij populli.

Më shumë..

sajtnagodinata

Kadastra

Harta
enabavki
enabavki