Al MK EN

LAJMËRIM

Siç është bërë traditë edhe sivjet Komuna Dibër në bashkëpunim me institucionet që ndodhen ne Komunën e Dibrës do te organizoj TURNIR NË FUTBOLL TË VOGËL për nder te festave të Nëntorit – Dibra 2015. I ftojmë të gjithë […]

Takim me Kryetarin e Bashkisë së Divj...

Kryetari i komunës Mr. Ruzhdi Lata priti në një takim miqësor Kryetarin e Bashkisë së Divjakës z. Fredi Kokoneshi. Në këtë takim u bisedua për punët e dy pushteteve vendore si dhe mundësia e bashkëpunimit në të ardhmen.

Takim me përfaqësuesit e Komunës Ifs

Kryetari i komunës Mr.RuzhdiLata, priti në takim përfaqësuesit e komunës Ifs nga Normandia e Francës, komunë me të cilën komuna e Dibrës është e binjakëzuar. Në këtë takim u bisedua për bashkëpunimin e deritanishëm siç janë […]

Takim me banorët e f.Xhepishtë

Kryetari i komunës Mr.Ruzhdi Lata,pati një takim me banorët e fshatit Xhepishtë në lidhje me rrjedhën e  punëve në teren për zgjidhjen e problemit të ujërave fekal në këtë fshat. Njëkohësisht u dorzuan edhe gypat plastik me gjatesi […]

Edicioni i 13-të i Portikut poetik D...

Në amfiteatrin që ndodhet në Qendrën për Kulturë u mbajt edicioni i 13-të i manifestimit “Portiku Poetik Dr.Lutfi Turkeshi”. Ky manifestim që mban emrin e poetit, gazetarit dhe publicistit Dibran Dr. Lutfi Turkeshi u organizua nga Klubi […]

HAPJA E FESTIVALIT FOLKLORIK “ODA DIB...

“Oda Dibrane” në gjuhën popullore simbolizon dhomën e pritjes së mikut. Ajo është simbol i vatrës së besës e bujarisë, qëndresës e trimërisë. Oda ka shërbyer ndërkohë edhe si vendi ku thureshin e merrnin udhë këngët e bukura […]

NJ O F T I M

Në mbështetje të nenit 7 të Rregullores për punë të Këshillit të komunës Dibër, (“Kumtesa zyrtare e komunës”nr.4/2005) Më datë 26.10.2015 merret ky: A K T V E N D I M KONVOKOHET seanca e njëzet e tetë e Këshillit të Komunës […]

Vazhdon bashkëpunimi i Komunës së Dib...

Në ambinetet e Komunës së Dibrës u mbajt Tribunë me temë “Roli i mediave në shoqëri me akcent të veçantë për gjendjen e mediave në nivel lokal.  Në këtë tribunë të pranishëm ishin Kryetari i Komunës Mr.Ruzhdi Lata, […]

Lajmërim

Lajmërohen të gjithë qytetarët dibranë se më datë 29.10.2015 (e Enjte) ora 19:00 në Sallën e Sportit në Dibër do të mbahet Festivali Folklorik “ Oda Dibrane” Në manifestim marrin pjesë grupe folklorike nga Shqipëria, Kosova, […]

sajtnagodinata

Kadastra

Harta
enabavki
enabavki