Al MK EN

Ditë e hapur nga Komisioni për mbrojt...

  Në ditën e hapur të Komisionit për mbrojtje ngaj diskriminimi me date 29.09.2015 në bashkëpunim me komunën e Dibrës, kryetari i Komisionit për mbrojtje nga diskriminimi – Dushko Minovski bëri prezantimin e Ligjit për parandalim […]

Press Konferencë

  Kryetari i Komunës Dibër, Mr.Ruzhdi Lata në ambientet e komunës mbajti press konferencë për mediat lokale te Dibrës ku shprehu kënaqësi për rezulltatet e arritura ne pushtetin vendor të Dibrës, bashkëpunimin me qytetarët, […]

NJ O F T I M

NJ O F T I M

Në mbështetje të nenit 7 të Rregullores për punë të Këshillit të komunës Dibër, (“Kumtesa zyrtare e komunës së Dibrës ” nr.4/2005). Me datë 25.09.2015 merret ky: A K T V E N D I M KONVOKOHET seanca e njëzet e shtatë e Këshillit […]

L A J M Ë R I M

L A J M Ë R I M

       Të nderuar! Komisioni për mbrojtje nga diskriminimi, me këtë lajmërim ju informon se me datë 29.09.2015 me fillim në ora 10:00 në Komunën e Dibrës do të mbahet ditë e hapur\ punëtori informative. Dita e hapur do të […]

Urimi i Kryetarit të Komunës Dibër Mr...

Të nderuar qytetarë të fesë Islame, është një nder i veçantë që në këto raste të paraqitem në emër të pushtetit vendor të Komunës së Dibrës dhe tju uroj përzemërsisht festën më të madhe fetare që historikisht në Dibër […]

Njoftim: Thirrje publike për dorëzimi...

Në bazë të nenit 21 të Ligjit për planifikim urbanistik dhe hapësinor (“Gazeta zyrtare e RM” nr. 199/2014; 42/2015 dhe 44/2015), Kryetari i Komunës Dibër e lëshon këtë:

NJ O F T I M

  Në mbështetje të nenit 7 të Rregullores për punë të Këshillit të komunës Dibër, (“Kumtesa zyrtare e komunës së Dibrës ” nr.4/2005). Me datë 21.08.2015 merret ky:   A K T V E N D I M KONVOKOHET seanca e njëzet e […]

Përfundoi turniri tradicional në futb...

Turniri në futboll të vogel në Dibër tani më është bërë  traditë , ku marin pjesë shumë ekipe nga Dibra dhe rrethina,  ndahen medalje dhe merita për lojtarët. Këtë vit luajtën gjashtëmbëdhjetë (16)  ekipe të gjithë me […]

AMBRA MEDA VIZITON DIBRËN

Ambra Meda, një vajzë që mundi një nga sëmundjet më të vështira falë kurajos, guximit, dinjitetit si dhe ndihmës emocionale dhe financiare nga miliona shqiptare dhe të huaj. Komuna e Dibrës për të ndihmuar në shërimin e vajzës […]

sajtnagodinata

Kadastra

Harta
enabavki
enabavki