Al MK EN

K O N K U R S

Në bazë të nenit 50 pika 11 të “Ligjit për vetëadministrimit lokal (“Gazeta zyrtare e Republikës së Maqedonisë”) nr.5/02, nenit 17 pika 8 e “Statutit të Komunës” së Dibrës sjellur me datë 03.10.2003, Komuna Dibër shpall : […]

EKSPOZITË – “Peisazhe nga...

Në Hamamin e vjetër të Dibrës që tani është galeria e arteve me datë 02.10.2015 u bë hapja solemne e ekspozitës personale të piktorit të ri nga Dibra Mr. Dritan Bocku me emrin “Peisazhe nga rrethi i Dibrës dhe Mavrovës”. Në këtë […]

NJ O F T I M

Në pamundësi për të siguruar bileta për ndeshjen Shqiperi-serbi, për shkaqe tashmë të njohura per opinionin publik, ‪#‎Komuna‬ Diber ju fton me datë 08.10.2015 ( e Enjte ) në Sheshin Skenderbeg që bashkarisht përmes Projeksjonit […]

Ditë e hapur nga Komisioni për mbrojt...

  Në ditën e hapur të Komisionit për mbrojtje ngaj diskriminimi me date 29.09.2015 në bashkëpunim me komunën e Dibrës, kryetari i Komisionit për mbrojtje nga diskriminimi – Dushko Minovski bëri prezantimin e Ligjit për parandalim […]

Press Konferencë

  Kryetari i Komunës Dibër, Mr.Ruzhdi Lata në ambientet e komunës mbajti press konferencë për mediat lokale te Dibrës ku shprehu kënaqësi për rezulltatet e arritura ne pushtetin vendor të Dibrës, bashkëpunimin me qytetarët, […]

NJ O F T I M

NJ O F T I M

Në mbështetje të nenit 7 të Rregullores për punë të Këshillit të komunës Dibër, (“Kumtesa zyrtare e komunës së Dibrës ” nr.4/2005). Me datë 25.09.2015 merret ky: A K T V E N D I M KONVOKOHET seanca e njëzet e shtatë e Këshillit […]

L A J M Ë R I M

L A J M Ë R I M

       Të nderuar! Komisioni për mbrojtje nga diskriminimi, me këtë lajmërim ju informon se me datë 29.09.2015 me fillim në ora 10:00 në Komunën e Dibrës do të mbahet ditë e hapur\ punëtori informative. Dita e hapur do të […]

Urimi i Kryetarit të Komunës Dibër Mr...

Të nderuar qytetarë të fesë Islame, është një nder i veçantë që në këto raste të paraqitem në emër të pushtetit vendor të Komunës së Dibrës dhe tju uroj përzemërsisht festën më të madhe fetare që historikisht në Dibër […]

Njoftim: Thirrje publike për dorëzimi...

Në bazë të nenit 21 të Ligjit për planifikim urbanistik dhe hapësinor (“Gazeta zyrtare e RM” nr. 199/2014; 42/2015 dhe 44/2015), Kryetari i Komunës Dibër e lëshon këtë:

sajtnagodinata

Kadastra

Harta
enabavki
enabavki