Al MK EN

NJ O F T I M

  Në mbështetje të nenit 7 të Rregullores për punë të Këshillit të komunës Dibër, (“Kumtesa zyrtare e komunës së Dibrës ” nr.4/2005). Me datë 21.08.2015 merret ky:   A K T V E N D I M KONVOKOHET seanca e njëzet e […]

Përfundoi turniri tradicional në futb...

Turniri në futboll të vogel në Dibër tani më është bërë  traditë , ku marin pjesë shumë ekipe nga Dibra dhe rrethina,  ndahen medalje dhe merita për lojtarët. Këtë vit luajtën gjashtëmbëdhjetë (16)  ekipe të gjithë me […]

AMBRA MEDA VIZITON DIBRËN

Ambra Meda, një vajzë që mundi një nga sëmundjet më të vështira falë kurajos, guximit, dinjitetit si dhe ndihmës emocionale dhe financiare nga miliona shqiptare dhe të huaj. Komuna e Dibrës për të ndihmuar në shërimin e vajzës […]

TURNIR TRADICIONAL DIBRA 2015

Në sajë të manifestimit “Vera Kulturore Dibra 2015” komuna e Dibrës organizon turnirin tradicional në futboll të vogël që do të filloj me datë 12.08.2015. Turniri do të mbahet në Poligonin e qytetit. Oraret dhe ekipet që do të […]

Pushteti lokal dhe sekotori joqeverit...

Pushteti lokal dhe sekotori joqeveritarë në Dibër mobilizohet të ndihmojë Tetovën Për rastin e goditjes nga katastrofa natyrore që përfsahiu Tetovën me rrethinë, edhe qytetarët dibran së bashku me pushtetin vendor të Dibrës shprehin […]

FILLOI MANIFESTIMI “VERA KULTURORE DI...

Në Hamamin e vjetër të Dibrës që tani është galleria e arteve me datë 22.07.2015 nisi manifestimi Vera Kulturore Dibra 2015. Ky aktivitet që realizohet tradicionalisht gjatë sezonit veror filloi këtë vit me hapjen e ekspozitës të […]

ZËVENDËS KRYEMINISTRI XHAFERI PËR DIT...

DIBRA ISHTE DHE MBETEN VATËR E ARSIMIT Dibër,7 mars – Dibra është një qendër e arsimit shqip, por edhe qendër e qytetarëve shqiptarë, pa marë parasysht kufijte politik. Kontributi I dibranëve në sferën e arsimit por edhe në të […]

Press Konferencë

Kryetari i Komunës Dibër, Ruzhdi Lata në ambientet e komunës mbajti press konferencë për mediat lokale te Dibrës që të njoftojë opinionin për projektin që ka nënshkruar dje për ndërtimin e godinës së shkollës së mesme në Dibër. […]

Kryetari Mr.Ruzhdi Lata raportoi për ...

Mr. LATA raportoi për punën njëvjeçare Kryetari i Komunës së Dibrës, Ruzhdi Lata, në deklaratën e shprehur në përmbylljen e vitit 2014, sot para gazetarëve shprehu kënaqësi për rezultatet e arritura në pushtetin vendor të Dibrës, […]

sajtnagodinata

Kadastra

Harta
enabavki
enabavki