Al MK EN

Lajmerim

IMC Worldwide во партнерство со ПоинтПро Консалтинг спроведуваат студија на Светска Банка во Македонија со цел оценка на влијанијата од […]

ZËVENDËS KRYEMINISTRI XHAFERI PËR DIT...

DIBRA ISHTE DHE MBETEN VATËR E ARSIMIT Dibër,7 mars – Dibra është një qendër e arsimit shqip, por edhe qendër e qytetarëve shqiptarë, pa marë parasysht kufijte politik. Kontributi I dibranëve në sferën e arsimit por edhe në të […]

Press Konferencë

Kryetari i Komunës Dibër, Ruzhdi Lata në ambientet e komunës mbajti press konferencë për mediat lokale te Dibrës që të njoftojë opinionin për projektin që ka nënshkruar dje për ndërtimin e godinës së shkollës së mesme në Dibër. […]

sajtnagodinata

Kadastra

Harta
enabavki
enabavki