Al MK EN

Dibra shënon 9 Majin- Ditën e Evropës

Komuna e Dibrës në bashkëpunim me EU Info Qendrën edhe këtë vit me aktivitete të shumta shënoi  9 Majin, Ditën e Evropës. Në organizimin e këtij evenimenti bashkëpunuan edhe OJQ dhe shkollat fillore dhe të mesme. Aktivitete që janë […]

L A J M E R I M

  9 Maj – Dita e Evropës Të nderuar qytetarë  Komuna e Dibrës dhe Delegacioni i Bashkimit Evropian në Maqedoni, me rastin e shënimit të 9 Majit Ditës së Evropës, organizon manifestim me një sërë aktivitetesh argëtuese.   […]

N J O F T I M

Në mbështetje të nenit 7 të Rregullores për punë të Këshillit të komunës Dibër, (“Kumtesa zyrtare e komunës”nr.4/2005) Më datë 24.04.2017 merret ky: […]

NJOFTIM

Lajmërohen të gjithe qytetarët dhe personat jurdik, se Komuna Dibër prej më datë 20.04.2017 deri më datë 05.05.2017, organizon prezentim dhe anketë publike për Propozim ”Plani Detal Urbanistik për Bllokun 4”.

NJOFTIM

Lajmërohen të gjithe qytetarët dhe personat jurdik, se Komuna Dibër prej më datë 20.04.2017 deri më datë 05.05.2017, organizon prezentim dhe anketë publike për Propozim ”Planin Detal Urbanistik për pjesë të BU-3”.

 

NJOFTIM

Lajmërohen të gjithe qytetarët dhe personat jurdik, se Komuna Dibër prej më datë 20.04.2017 deri më datë 05.05.2017, organizon prezentim dhe anketë publike për Propozim ”Ndryshim dhe Plotësim i Planit Detal Urbanistik të qytetit të […]

NJOFTIM

Vendim për moszbatim të vlerësimit strategjik për dokumentin planifikues ” Plani detal urbanistik për Bllokun 4, Lagja Venec-1, Dibër 2016-2021
 
 

NJOFTIM

Vendim për moszbatim të vlerësimit strategjik për dokumentin planifikues ” Plani detal urbanistik për pjesë të BU 3, Lokaliteti ”A” – Dibër, 2016-2021”
 
 

NJOFTIM

Vendim për moszbatim të vlerësimit strategjik për dokumentin planifikues ” Ndryshim dhe plotësim i Planit detal urbanistik të qytetit të Dibrës për pjesë të BU – “Tregu i qytetit” KK Dibër 2, KK Dibër 3, Komuna […]

sajtnagodinata

Kadastra

Harta
enabavki
enabavki