Al MK EN

Komuna Dibër prezentohet në revista E...

Sot në Kabinetin e Kryetarit të komunës M-r Ruzhdi Lata qëndruan përfaqësuesit e revistës prestigjioze europiane THE EUROPEAN TIMES. Qëllimi i kësaj vizite ishte për të invtervistuar Kryetarin e komunës në lidhje me qytetin e Dibrës, […]

Komuna e Dibrës për herë të parë merr...

Në prani të rreth dyqind të pranishëm, me datë 24/12/2016 ne sallën e Operës dhe baletit në Shkup, u mbajt manifestimi për shpërndarjen e çmimeve të konkursit “Ueb faqja më e mirë e vitit 2016”. Ky manifestim mbahet tashmë shatë […]

L A J M Ë R I M

Në mbështetje të nenit 7 të Rregullores për punë të Këshillit të komunës Dibër, (“Kumtesa zyrtare e komunës”nr.4/2005) Më datë 21.12.2016 merret ky: […]

Letër falenderimi nga Ambasadorja e G...

I nderuari kryetar, zotëri Lata, “Në emër të Ambasadores së Republikës Federale të Gjermanisë, d-r, Christine Althauzer, ju falënderojmë për mikpritjen dhe bujarinë tuaj gjatë vizitës sonë në Komunën e Dibrës. Ambasadorja është […]

Përfundoi turniri tradicional Dibra 2...

Përfundoi ndeshja finale e turnirit tradicional i cili organizohet për nder të festave të Nëntorit – Dibra 2016. Ndeshja finale u luajt ndermjet ekipeve: SLICE dhe Gjimnazi “28 NËNTORI”. Fitues i turnirit u shpall ekipi SLICE. […]

L A J M Ë R I M

Në mbështetje të nenit 7 të Rregullores për punë të Këshillit të komunës Dibër, (“Kumtesa zyrtare e komunës”nr.4/2005) Më datë 23.11.2016 merret ky: A K T V E N D I M KONVOKOHET seanca e 41-të e Këshillit të Komunës Dibër. […]

L A J M Ë R I M

Me rastin e 28-Nëntorit Ditës së Flamurit, Komuna Dibër organizon Akademi solemne  brenda së cilës do të prezentohet: Referat në temën ,”28-Nëntori 1912″, Recital me vargje nga poetët rilindas Aktiviteti do të mbahet më […]

Festivali Folklorik “ODA DIBRAN...

“Oda Dibrane” në gjuhën popullore simbolizon dhomën e pritjes së mikut. Ajo është simbol i vatrës së besës e bujarisë, qëndresës e trimërisë. Oda ka shërbyer ndërkohë edhe si vendi ku thureshin e merrnin udhë këngët e bukura […]

L A J M Ë R I M

Siç është bërë traditë edhe sivjet Komuna Dibër në bashkëpunim me institucionet që ndodhen në Komunën e Dibrës do te organizoj TURNIR NË FUTBOLL TË VOGËL për nder të festave të Nëntorit – Dibra 2016.

sajtnagodinata

Kadastra

Harta
enabavki
enabavki