Al MK EN

Përfundoi turniri tradicional Dibra 2...

Përfundoi ndeshja finale e turnirit tradicional i cili organizohet për nder të festave të Nëntorit – Dibra 2016. Ndeshja finale u luajt ndermjet ekipeve: SLICE dhe Gjimnazi “28 NËNTORI”. Fitues i turnirit u shpall ekipi SLICE. […]

L A J M Ë R I M

Në mbështetje të nenit 7 të Rregullores për punë të Këshillit të komunës Dibër, (“Kumtesa zyrtare e komunës”nr.4/2005) Më datë 23.11.2016 merret ky: A K T V E N D I M KONVOKOHET seanca e 41-të e Këshillit të Komunës Dibër. […]

L A J M Ë R I M

Me rastin e 28-Nëntorit Ditës së Flamurit, Komuna Dibër organizon Akademi solemne  brenda së cilës do të prezentohet: Referat në temën ,”28-Nëntori 1912″, Recital me vargje nga poetët rilindas Aktiviteti do të mbahet më […]

Festivali Folklorik “ODA DIBRAN...

“Oda Dibrane” në gjuhën popullore simbolizon dhomën e pritjes së mikut. Ajo është simbol i vatrës së besës e bujarisë, qëndresës e trimërisë. Oda ka shërbyer ndërkohë edhe si vendi ku thureshin e merrnin udhë këngët e bukura […]

L A J M Ë R I M

Siç është bërë traditë edhe sivjet Komuna Dibër në bashkëpunim me institucionet që ndodhen në Komunën e Dibrës do te organizoj TURNIR NË FUTBOLL TË VOGËL për nder të festave të Nëntorit – Dibra 2016.

L A J M Ë R I M

Lajmërohen të gjithë qytetarët dibranë se me rastin e 22 Vjetorit, më datë 17.11.2016 (e Enjte) ora 18:oo në Sallën e Sporteve në Dibër do të mbahet Festivali Folklorik  “Oda Dibrane” Në manifestim marrin pjesë: Ansambli […]

Shqyrtimi Publik i Studimit NMJ

Shqyrtimi Publik i Studimit NMJ

Shpërndahen 54 vendime për fituesit e...

Në bazë të Konkursit të Komunës Dibër për të përkrahur dhe motivuar studentët të cilët janë studentë të rregullt për vitin akademik ‎(2016-2017) , për Bileta udhëtimi falas dy herë në muaj të shpallur nga data 26.09.2016 deri […]

N J O F T I M

Në mbështetje të nenit 7 të Rregullores për punë të Këshillit të komunës Dibër, (“Kumtesa zyrtare e komunës”nr.4/2005) Më datë 25.10.2016 merret ky: […]

sajtnagodinata

Kadastra

Harta
enabavki
enabavki