Al MK EN

Raport i kryetarit M-r Ruzhdi Lata m...

Kryetari i Komunës së Dibrës, M-r Ruzhdi Lata, me rastin e tre vjetorit si kryetar komune, në ambientet e komunës mbajti press konferencë për mediat lokale te Dibrës që të njoftojë opinionin e gjerë për të gjitha projektet e pushtetit […]

8 Prill, Dita Ndërkombëtare e Romëve

Dita Ndërkombëtare e Romëve është një kremtim i historisë Rome, traditave dhe kulturës ashtu si edhe thirrje për përfshirje sociale. Me këtë rast edhe kryetari i Komunës M-r Ruzhdi Lata priti me kënaqësi mysafir përfaqësues të […]

Takimi i Kryetarit të Komunës M-r Ruz...

Sot Kryetari i Komunës M-r Ruzhdi Lata priti në kabinetin e tij Ministrin e Ekologjisë z. Nurhan Izairi. Qëllimi i takimit ishte nënshkrimi i Marrëveshjes për financimin e kanalizimit atmosferik nga ana e ministrisë dhe me participim të […]

N J O F T I M

Në mbështetje të nenit 7 të Rregullores për punë të Këshillit të komunës Dibër, (“Kumtesa zyrtare e komunës”nr.4/2005) Më datë 25.03.2016 merret ky:   A K T V E N D I M KONVOKOHET seanca e 34 të e Këshillit të Komunës […]

Nxënësit e SH.F.K. Penestia vizitojnë...

Në kuadër të planprogramit vjetor të SH.F.K. Penestia, nxënësit e klasës së IV fillore vizituan institucionin e Komunës ku u pritën nga kryetari i Komunës M-r Ruzhdi Lata. Kryetari pasi i faleminderoi nxënësit për vizitën e tyre në […]

СООПШТЕНИЕ

Би сакалe да ве информирамe дека Отворениот фонд за Југоисточна Европа – Енергетска Ефикасност (ORF-EE), имплементиран од страна на […]

Prezantim i rezolutës 1325 i asambles...

Me datë 22.02.2016, në ambientin e Komunës Dibër, në kuadër të Komisionit për barazi gjinore dhe me përkrahje të Lobit të grave maqedonase u mbajt një takim me përfaqesues te OJq-ve, këshilltarëve komunal, e të pranishëm të tjerë. […]

N J O F T I M

Në mbështetje të nenit 7 të Rregullores për punë të Këshillit të komunës Dibër, (“Kumtesa zyrtare e komunës”nr.4/2005) Më datë 22.02.2016 merret ky: A K T V E N D I M KONVOKOHET seanca e 32 të e Këshillit të Komunës Dibër. […]

Kryetari M-r Ruzhdi Lata pret në taki...

Në kuadër të bashkëpunimit pozitiv me kompaninë EVN, gjate ditës së sotme Kryetari i Komunës M-r Ruzhdi Lata priti në takim pune Drejtorin e Qendrës së konsumatorëve të energjisë (KEC) Strugë,  z. Fitim Hoxha.

sajtnagodinata

Kadastra

Harta
enabavki
enabavki