Al MK EN

L A J M Ë R I M

L A J M Ë R I M

Urim për 28 Nëntorin nga Kryetari i K...

28nentori..

Të nderuar qytetar më lejoni që në emër të Pushtetit vendor dhe në emrin tim personal t’ju përcjell urimet më të sinqerta për festën e 28 Nëntorit, Ditës së Flamurit dhe të Pavarësisë së Shqipërisë. Është festë që duhet […]

NJ O F T I M

Logo BZ copy

Në mbështetje të nenit 7 të Rregullores për punë të Këshillit të komunës Dibër, (“Kumtesa zyrtare e komunës”nr.4/2005) Më datë 23.11.2015 merret ky: A K T V E N D I M KONVOKOHET seanca e njëzet e nëntë e Këshillit të Komunës […]

L A J M Ë R I M

Logo BZ copy

Me rastin e 28 Nëntorit – Ditës së Flamurit, Komuna Dibër organizon Akademi Solemne. Aktiviteti do të mbahet më datë 27.11.2015 (e Premte) në ora 18:00 në ambientet e Qendrës për Kulturë – Dibër. Pjesëmarrja e Juaj do ta […]

Letër ngushëllimi për popullin France...

Letër ngushëllimi për popullin Francez nga Kryetari i Komunës M-r Ruzhdi Lata

Takim përkujtimor kushtuar shkrimtari...

DSC_2117

Nën organizim të Komunës së Dibrës dhe Shoqatës Mbarkombëtare të Letërsisë, në ambientet e Komunës së Dibrës me rastin e 70-vjetorit të lindjes së shkrimtarit dhe gazetarit të shquar me prejardhje nga Dibra, Faik Ballanca u mbajt […]

Kadastra

Harta
SiteLock